Hacking and more...
HaCkinG CulT
|
Nou pe simpatie: Lorena13
 | Femeie 24 ani Bucuresti cauta Barbat 26 - 40 ani |
|
|
Hacking and more...ReguliInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
|
| #6 |
d3lightElite MemberDin: Orasul Fantomelor
Postari: 981
|
|
au voie si moderatorii.......ptr ca nu am chef sa stau deoparte la toate concursurile care sunt organizate ......si cred ca si ceilalti moderatori ar vrea sa participe....
_______________________________________ SIGNATURE UNDER CONSTRUCTION ________________________________________________ Before doing something perfect,do something perfectable!
|
|
| |
|
| #10 |
|
|
perioada este 20-23....parca astazi suntem in 20?
_______________________________________ SIGNATURE UNDER CONSTRUCTION ________________________________________________ Before doing something perfect,do something perfectable!
|
|
| |
|
| #13 |
|
|
ceilalti isi pregatesc lucrarile....sau poate ca nu vor participa ... ai fost cel mai rapid....dar astta nu insemana ca ai fost si cel mai bun 
|
|
| |
|
| #15 |
|
|
nu e corect bogie...tu astepti sa vezi care o posteaza pe cea mai buna si daca e mai lucrezi la ea.....neah...posteaz-o 
|
|
| |
|
| #16 |
ChildLittle KevinDin: UNndeva in OLT :D....
Postari: 84
|
|
asta aja e .... dar totusi ..... nu cred k stai 1 zi intreaga sa faci o imagine adik ... totusi ....

|
|
| |
|
| #18 |
|
|
de ce se pune atat accent pe ochi? pentru ca asta s`a dat exemplu sau asta e tema competitiei?
_______________________________________ Ideile mari se exprima prin cuvinte banale
|
|
| |
|
| #19 |
InsideElite MemberDin: ..:: Angels City ::..
Postari: 1351
|
|
|
| |
|
| #20 |
|
|
srdjan este descalificat ..
1.dublu post 2.a pus doua imagini 3.nici macar nu erau facute de el.
_______________________________________ Layout challange : NU DA CLICK !!

|
|
| |
|
| #22 |
InsideElite MemberDin: ..:: Angels City ::..
Postari: 1351
|
|
stergeti posturile celor care nu au postat imagini .. sa ramana doar posturile celor care au postat sa participe la concurs }{
_______________________________________ http://aud-in-ceata.ro
|
|
| |
|
| #23 |
|
|
gata inclusiv postu lu ala cu 2 poze !!
_______________________________________ Layout challange : NU DA CLICK !!

|
|
| |
|
| #24 |
ady1266Elite MemberDin: Bacau
Postari: 1132
|
|
Feeboy primu ochi pe care lai postat nui modificat nimik!exat asa arata si desktopul meu 

|
|
| |
|
| #25 |
tw8Elite MemberDin: Drobeta Turnu Severin
Postari: 1087
|
|
ady1266 a scris:
Feeboy primu ochi pe care lai postat nui modificat nimik!exat asa arata si desktopul meu  |
El daduse doar un exemplu, nu participa cu lucrarea aia :P. @ady1266: Vezi ca tu acolo nu ai modificat ochiul, ci imprejurul lui :P. Asta se pune??

|
|
| |
|